Öppna ditt hjärta



Detta är första delen i serien Bröllopsfixarens dotter och handlar precis som titeln säger om en bröllopsfixares dotter. Willa Havisham som egentligen heter Willafred men avskyr det namnet. Hon vill bli kallad för Willa för att det låter mer glamoröst. Mamman Stella tycker att glamour är något onödigt, trots att hon jobbar med glamour dagligen. Mamman är nämligen bröllopsfixare och totalt oromantisk, hur det nu kan gå ihop.  
 
För ett år sedan flyttade Willa och hennes mamma Stella till mammans hemby Bramble på Cape Cod. Det var meningen att mamman skulle jobba med sitt företag; Havishams bröllop. Pappan dog innan Stella föddes och mamman har aldrig skaffat sig en ny man, till Willas stora förtret. Willa önskar och hoppas att mamman ska hitta sig en man så att Willa kan få sig en pappa. Det är hennes största dröm. Willa trivs ganska bra i Bramble. Hon har fått kompisar och har killproblem som andra tonåringar. Men, hon har bestämt sig för att hitta en ny man åt sin mamma i Bramble, hon spanar dagligen efter nya potentiella pappor.
Detta är en "sommrig" bok om äktenskapmäklerskan Willa och hennes försök att få sin mamma att bli lycklig, och för att hon ska få sig en pappa. Varje kapitel börjar med ett citat från någon känd bok eller person, bla; Anne Franks dagbok och Huckleberry Finn.

Andra delen i serien  heter "Amors pilar" och kommer i juli.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0