Just nu läser jag...

För mig är det ett måste att ha flera böcker på gång samtidigt. Om de inte får mig att sträckläsa så tappar jag intresset fort och vill gärna byta till något helt annat. Just nu läser jag de här. Recensioner kommer så fort jag är färdig.
Har du läst någon av dem, och vad tyckte du i så fall?

    

 

/Maria


Kommentarer
Postat av: Lästa ord

HAr inte läst någon av dem, men väntar spännt på en recension på "du vet var jag finns"



2010-06-30 @ 13:56:58
URL: http://lastaord.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har kommit en fjärdedel in in "Mycket mer än så" nu och gillar. En riktig sommar och semesterbok; känns som jag borde läsa den på stranden. :) Jag vet inte varför men den påminner mig om Kevin Brooks "Om jag inte hade sett honom". Kanske är det sommar, hav och mörkhåriga, tystlåtna killar som är gemensamma nämnaren....

2010-07-01 @ 09:16:34
Postat av: Maria

Oh, jag gillar 2Om jag inte hade sett honom" väldigt mycket. Kanske måste koncentrera mig på att läsa "Mycket mer än så" nu då. :)

2010-07-01 @ 12:08:06
Postat av: Sofie

Jag är SÅÅÅ sugen på att läsa "Avund" och "Mycket mer än så"!! Tyvärr bor jag fyra mil från mitt bibliotek, annars hade "Mycker mer än så" varit i mina händer nu. Är väldigt sugen på att läsa den, huvudpersonen verkar vara ganska lik mig... Väntar spänt på resencioner :)

2010-07-01 @ 22:02:30
URL: http://filo-sofie.blogspot.com/
Postat av: alexandra

Jag har läst Hush Hush och kan säga att boken är bra. Den går lite i "Twilight-anda" där tjejen inte är medveten om hur vacker hon är, och killen är mörk mystisk och omänsklig. Den är lite seg till & från men utöver det hela tycker jag att den är bra :)

2010-07-05 @ 00:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0