Megakillen blir superkändisDet otroligt populära tv-showen "Vem vill bli kändis" ska komma till Småtorp. De söker då personer som har speciella egenskaper och en kändis-jury ska välja ut den som bli Småtorps kändis. Den som vinner får vara med på det direktsända tv-programmet och bli intervjuad av den populära programledaren Stina Svensson.

Många människor är med på uttagningen och de försöker imponera på juryn genom att jonglera, gå på händer och göra andra saker. Rätt som det är måste Megakillen hoppa in för att rädda programledaren Stina Svensson från en bisvärm. Megakillen lyckas genom sin spektakulära räddningen få hela 10 poäng av juryn, trots att han inte ens är med i tävlingen. Det betyder att han vann hela talangjakten och får vara med på det direktsända tv-programmet. Megakillen vill inte... och tänker inte komma dit på lördag.

Lördagen kommer och Megakillen är visst med i tv-programmet. Han blir intervjuad av Stina Svensson och hon vill veta vem han egentligen är. Då drar Megakillen av sig sin mask och tadaaa.. Megakillen är egentligen Krille Karlsson! Nu är hemligheten ute. Men vi vet ju att det är Melker Jonson som är Megakillen. Vad har hänt nu? Vart är den riktiga Megakillen?

/Cecilia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0