Mellan två världar

                                                      

Nu har jag läst fortsättningen på Ensamma på sommarön av Eva Swedenmark.

I den förra boken spenderade Johanna och hennes småsyskon några sommarveckor med sin pappa på deras sommarö. Nu är de tillbaka i stan, och Johanna tror att hennes mamma ska bo kvar i deras hus så att åtminstone något känns som vanligt efter föräldrarnas skilsmässa, men mamman har andra planer. Hon har skaffat en trång lägenhet i andra änden av stan, och nu är det där de ska bo. Inga protester hjälper. Johanna vägrar att börja ny skola, men livet i gamla skolan är inte lika kul nu när hon inte bor i närheten. Bästisen My har börjat umgås med Linnea, och Johanna känner sig utanför.
Dessutom saknar hon Leon som hon träffade på sommarlovet. Han har åkt tillbaka till Frankrike, och de kommer inte att ses förrän i jul! Eller?
Allt känn värdelöst, men sen får hon ett jobb på det coola caféet Kafka och bestämmer sig för att sluta skolan och börja jobba istället. Utan att hennes föräldrar vet om det. På caféet finns nämligen nya kompisen Esther och den mystiska Jonathan som faktiskt är ganska söt...

/Maria

Kommentarer
Postat av: En tjej du absolut inte känner :)

Åååh, de böckerna är så bra!!! :):)

jag har läst de tre första, men hittar inte den fjärde på skolbibbioteket! :O

Undrar om det finns fler böcker i den serien..... :)

kram på er!<3

2010-04-22 @ 21:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0