Varghonans klan

                                                         

Anaid är 14 år men ser ut som 10. Hon har stannat i växten, och är liten, spinkig och har fortfarande inte fått några former alls, vilket de andra i klassen tycker är extremt roligt. Anaid är mobbad och har inga vänner i hela världen. Hennes enda tröst är hennes mamma, den otroligt vackra Selene som hela byn känner till, men en dag är hon spårlöst försvunnen!
Anaid tas om hand av sin gammelmoster Criselda och sin mammas vänner, och får reda på en otrolig hemlighet. Hennes mamma är en häxa, och det är även de andra kvinnorna som nu tar hand om Anaid.
Alla är övertygade om att Anaid inte har några krafter alls, men plötsligt börjar hon växa och hennes hår ändrar färg. När hon också börjar förstå vargarnas språk så inser hon att hon nog har magiska krafter trots allt, och kanske kan det hjälpa henne att hitta hennes mamma. Men Selene verkar inte vilja bli hittad. Hon har gått över till de ondas sida, och Anaid hamnar mitt i kriget mellan de onda och de goda för att få tillbaka sin mamma.

Den här boken är skriven av Maite Carranza och den var faktiskt riktigt bra. Jag trodde inte det först, men man ska nog vara en ganska van läsare, för det är mycket fakta och profetior och namn att hålla reda på, men det är det värt. Läs och njut...

/Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0