Vampyrater- Skräckens tidevarv

                                                        

Nu har jag äntligen läst del 2 i serien om Vampyraterna.
Kommer ni ihåg vad som hände i första? Jo, tvillingarna Connor och Grace höll på att drunkna och räddades i sista sekunden av ett varsitt skepp. Connor hamnade hos pirater, och Grace hos Vampyrater (vampyrpirater alltså).
I slutet av förra boken räddades Grace från vampyrat-skeppet och lever nu med sin bror bland de vanliga piraterna.

Alla tror att Grace är glad över att ha blivit räddad, men sanningen är att hon längtar tillbaka till skeppet och till de faktiskt riktigt snälla vampyraterna, och då framförallt den vackra Lorcan som räddade henne ur havet.
Innan hon lämnade skeppet gav han henne en ring, och genom den börjar hon nu få syner som visar att livet på Vampyrat-skeppet är riktigt illa, och Lorcan är sjuk. Detta gör såklart att hon bara vill tillbaka ännu mera.
På piratskeppet går det vilt till, och efter en stor strid hamnar Grace och Connor på Piratakademien, för att få lite "semester". Där ska de lära sig att bli ännu bättre pirater, men Grace kan inte släppa tanken på Lorcan.

Samtidigt är en ensam farlig vampyrat ute på havet för att hämnas på vampyrat-kaptenen som tvingat honom av vampyrat-skeppet. Han heter Sidorio, och han är snart inte ensam längre...

/Maria

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker att den här har hamnat i fel kategori. Den borde vara i spänning... Det här är en av dom bästa böckerna jag har läst, men jag blev väldigt förtvivlad när Jez dog för andra gången! :S

2009-07-18 @ 15:54:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0