Min typ brorsa

                                             

Efterlängtad bok av Johanna Lindbäck som skrev En liten chock. Nina längtar till nyårshelgen när hon ska på fest med sina kompisar och även killen som hon är kär i. Men innan dess hinner allt förändras. Ninas mamma berättar att de inte alls ska vara hemma i Umeå på nyår. Istället ska de åka till en man och hans två söner i Luleå. Mammans nätdejt. Nina gör allt för att få vara hemma, men mamman har bestämt sig. När de väl kommer dit är det inte så hemskt som Nina trodde. Den ena killen är lika gammal som henne, den andra är nåt år äldre och har börjat gymnasiet. Båda är jätteschyssta...och den ene är till och med riktigt charmig. Kan man verkligen bli förälskad i sin "typ brorsa"?!

I boken får man läsa både Ninas och den ene låtsasbrorsans, Daniels, tankar. En bok för er som läser och gillar Katarina von Bredows böcker med omöjlig kärlek i olika varianter. :)

/Ann-Sofie

Kommentarer
Postat av: jennifer

Jag tyckte att den var as bra. Det är liksom sånt som händer ibland, och då är det kanske bra att läsa om liknande situationer. Då kanske man förstår andra bättre, som har det så.

2008-10-29 @ 17:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0