Natalie Fuentes: Ensamt vittne

                                                    

16-åriga Natalies föräldrar är journalister och flyttar runt världens alla hörn så fort de får ett nytt spännande uppdrag. För Natalie är det mer jobbigt än spännande. Nu parkerar hon sin cykel framför ännu en ny skola, och ögonblickligen börjar tre smala snygga blondiner skratta åt henne. Eftersom de står mellan henne och entrén så bestämmer hon sig för att smita in genom en bakdörr som visar sig leda till vaktmästarens korridor. Utanför hans rum blir hon vittne till att han blir nedslagen och hon får också en skymt av den som gjorde det.
Redan första dagen blir hon den mest uppmärksammade eleven på Western High, och det visar sig vara ganska farligt. Natalies nya kompis Ruth berättar att det är andra gången vaktmästaren blivit nedslagen på mindre än ett år, och en massa stölder inträffar hela tiden på skolan. Vad är det egentligen som pågår? När Natalie träffar vaktmästarens son Jacob så bestämmer de sig för att tillsammans ta reda på vad som händer, men det visar sig vara svårare än de trott.

Natalie Fuentes är en cool tjej som gör vad som helst för att hitta svaren, och visst är det spännande, man jag älskar inte den här boken. Den är bra, men jag stör mig på det något stela språket och de alldeles för många stavfelen. 
Men läs den, för all del, det är den värd.

/Maria

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0