Tvillingarna Thornthwaites testamente

                                        

Att vakna upp med en dödlig spindel i sängen eller att utsättas för sabotage, fallgropar och sprängladdningar är ingenting konstigt i tvillingarna Ovid och Lorelli Thornthwaites liv. De har försökt döda varandra så länge att de inte ens kan minnas vem som började.
Deras föräldrar är döda sedan länge och syskonen uppfostras och undervisas av några tjänare som märkligt nog inte gör någonting för att stoppa syskonens onda planer.
Föräldrarna har lämnat efter sig ett väldigt stort arv, och pengarna kommer att delas lika mellan Ovid och Lorelli den dag de fyller 16 år, men nu när de är 13 år så börjar Lorelli tröttna på det ständiga bråket. Hon är trött på att hon aldrig kan lita på sin egen bror och syskonen bestämmer sig därför för att skriva om testamentet. Helt enkelt så går det ut på att om någon av dem dör innan de fyller 16 så får ingen av dem pengarna.
Till huset kommer en jurist som ska skriva om testamentet, och med sig har han sin son Adam.
Lorelli och Adam blir genast vänner, men Adam börjar plötsligt råka ut för olyckor som Lorelli är säker på att Ovid ligger bakom. Men Ovid förnekar alltihop. Dessutom börjar han också att råka illa ut. Kan det vara någon annan som vill ta livet av dem nu? Någon som vill åt pengarna...?

Gareth P. Jones har skrivit den här underbart skruvade boken. Jag som älskar familjen Addams njuter fullständigt av den svarta humorn och de genialiskt (kanske lite väl genialiska?)uttänkta planerna. Boken finns ännu inte att låna, men håll ögonen öppna.

/Maria 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag älskar boken, den är en fantastisk men tragisk berättelse! Om någon vet om det finns en annan bok av samma författare så skriv gärna en komentar!

2012-03-03 @ 15:52:17
Postat av: Majken

Jag hittade din sida av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att blogga :D

2012-03-17 @ 23:11:50
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0