Typ jättekär, liksom!

                                                      
    
Vilken härlig bok! Den innehåller olika känslor, trots att texten är väldigt enkel. Lotta Löfgren-Mårtenson har skrivit en riktig kärleksbok. En kärleksbok som tar upp alla olika sorters kärlekar - mellan kille och tjej, tjej och tjej, kompisar, familjen, med flera. Det här är andra boken i serien om en tjej som heter Emma. Första boken heter Älskar, älskar inte.

Emma är ihop med Anders. Hon är jätteglad för det. Men så ändras allting. De hörs av mer och mer sällan. Emma är ledsen. Dessutom har hon ingen att prata med om det. För hon har även fått veta att hennes bästa kompis är kär - i Emma! Hur ska hon nånsin kunna prata med henne igen?!


/Ann-Sofie

Kommentarer
Postat av: anna

är det en ungdomsbok eller barnbok? (med ungdomsbok menar jag i åldern 15 och uppåt..)

2008-02-17 @ 11:08:37
URL: http://anst.blogg.se
Postat av: Ann-Sofie

Boken är mer en barnbok. Passar mellanstadiet och upp till 7:an. Men en härlig kärleksbok. Fast du har ju läst "Om jag kunde drömma" - den är svårslagen! Fortsätt längta efter nästa del i serien. Sen kommer ju filmerna så småningom också. Ska bli riktigt spännande!

2008-02-20 @ 11:01:19
Postat av: Lotta

Kan inte låta bli att kommentera inlägget, eftersom det är jag som skrivit böckerna om Emma - roligt att du gillar dem! Tanken är att böckerna inte ska vara åldersbestämda, utan både passa yngre unga människor och äldre som av olika skäl väljer mer lättlästa böcker. De kan även användas i särskolan och i gymnasiesärskolan.

Till våren kommer fjärde boken....

HÄlsningar

Lotta

2009-01-10 @ 22:13:37
URL: http://sexologi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0