Knäppa familjen: Min faster vampyrhönan

Drak-Ola bor på Vampyrön  tillsammans med sin familj. Drak-Ola verkligen älskar sin ö och varje natt stormar det och är kolsvart, helt perfekt för en liten vampyr-kille. Vampyrer fyller också år och i denna bok är det Drak-Olas födelsedag. Han vet precis vad han vill ha i födelsedagspresent och det är en vampyrpadda. Han har drömt om en vampyrpadda i flera, fler år men aldrig sagt något till sina föräldrar. En vampyrpadda är nämligen väldigt dyr.

När det är dags för paketutdelning får Drak-Ola en filt. Han funderar över vad han ska ha en filt till… men sedan säger mamma att filten inte är till honom utan till drakpaddan. Drak-Olas stora önskan har gått i uppfyllelse, han har fått en drakpadda som han genast döper till Huggtand. Drak-Ola och Huggtand hittar på massvis tillsammans, bland annat leker de kurragömma. En dag när de leker hittar han inte Huggtand, det enda han hittar är en rosa fjäder. Huggtand har blivit kidnappad! Nu måste Drak-Ola och hans kusin Snor lämna Vampyrön och leta reda på Huggtand.

 

En spännande och rolig bok! Jag älskar Knäppa familjen! Detta är bok nummer 7 och man behöver inte läsa dem i ordning. Vi har alla andra böcker här på bibblan.

 

/Cecilia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0