Never bite a boy on the first date

                                            

Det verkar som att alla författare har vampyrfeber just nu, jag vet, men den här boken kunde jag ändå inte låta bli att läsa.
För lite mer än ett år sedan dog Phoebe i en bilolycka. Det är i alla fall vad alla i hennes gamla liv tror. I själva verket blev hon förvandlad till vampyr strax innan hon dog och nu lever hon med sin nya vampyrfamilj i en ny stad. Nu heter hon Kira och trivs rätt bra med sitt nya liv. Men i hennes nya skola hittas en kille död. Han har ramlat ut från ett fönster på tredje våningen och hittas på morgonen. Kira ser direkt att han har bitmärken på halsen och hennes familj anklagar henne direkt (pga en tidigare händelse).
Medan polisen spärrar av området så spanar Kira in människorna som står runt omkring. Tre killar utmärker sig genom att bete sig annorlunda, och Kira är övertygad om att en av dem är vampyren som dödat killen.
För att rentvå sig själv måste hon ta reda på vem som är skyldig. Problemet är bara att alla killarna är väldigt schyssta. Och väldigt snygga...

Det här är en ganska annorlunda vampyrbok. Kira är en cool tjej med skön humor, och i hennes jakt på mördaren ryms en hel del kärlek och detektivarbete.

Den är på engelska, men texten är luftig och språket är inte speciellt svårt.

/Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0