Sloane sisters- Flytten till Manhattan

                                              

Gillar ni Gossip girl? I så fall gillar ni antagligen också den här boken.
Systrarna Stella och Lolas mamma (supermodellen Emma Child) bestämmer sig för att flytta till New York för jobbets skull, men det visar sig vara mer än så inräknat. Helt plötsligt har de flyttat in hos mammans nya man och han har också två tonårsdöttrar, Cate och Andie.
14-åriga modetokiga Cate och Stella blir snabbt vänner, men snart går det ganska snett. Cate's kompisar verkar nämligen gilla Stella mer än de gillar Cate! Snart blir det en tävling mellan tjejerna. Vem kommer att vinna och bli gruppens ledare? Den med mest pengar?
Samtidigt försöker 12-åriga Andie få supermodellen Emmas uppmärksamhet. Andies stora dröm är nämligen att bli modell, men ingen tror att hon kommer att lyckas. Men hon tänker inte ge sig.
I bakgrunden, osedd av nästan alla, befinner sig 12-åriga Lola. En spinkig och osäker tjej som ingen verkar se, men det kanske också kommer att ändras...

Ny stad, ny familj och nytt liv. I Manhattans rika kvarter kan vad som helst hända.
Det här är första boken om systrarna Sloan, och den är skriven av Anna Carey. Även om det vanligtvis inte alls är min typ av bok så är det riktigt bra. Jag gillar trots allt skvaller, intriger och kärleksbekymmer.

/Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0