De tatuerade änglarna

                                                 

Ni vet hur det är nu för tiden, man finns inte om man inte går att hitta på Facebook, Lunarstorm eller vad det nu är för sida man väljer.
För ungdomarna på Sunset Boulevard är TAP.com den livsviktiga länken in till de coolaste festerna och de häftigaste människorna. Finns man inte på TAP så finns man inte alls.
Men på alla TAP-fester finns en annan fest som pågår bakom någon oansenlig bakdörr, och dit kommer man bara om man fått ett lösenord. Ett lösenord som man absolut inte får avslöja för folk som inte är inbjudna och de dolda festerna pratar ingen om.
Bakom hela TAP står en man som heter Sutton, och han är inte lika osyldig som folk verkar tro. Ungdomar försvinner efter att ha varit på hans fester, och TAP börjar mer och mer likna en sekt.
Den rika överklasskillen Nick har aldrig någonsin fått lösenordet till den dolda festen, men han bryr sig inte. Inte förrän han ser sin lillasyster försvinna in där, och sedan vara spårlöst försvunnen.
På en TAP-fest möter han Taj, en av de mest populära tjejerna. Taj har ett förhållande med den otroligt populäre rockstjärnan Johnny Silver som på något mystiskt sätt försvunnit lika spårlöst som Nicks syster.
Tillsammans försöker Nick och Taj hitta dem, men Taj verkar veta mer än hon säger, och när Nick lyckas dra ur henne lite information om TAP så börjar saker gå riktigt illa...

Den här boken var riktigt riktigt bra! Jag tror aldrig att jag läst något liknande, och det verkar vara början på en serie. Ännu bättre i så fall.
Melissa De La Cruz heter författarinnan, och som tur är så existerar inte TAP.com på riktigt. Jag har kollat. :)

/Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0