En natt på Deamon Hall

                                                        

Det här är lite som Kalle och chokladfabriken utan chokladen, men med spökerier istället. Plus att Willy Wonka är coolare än Ian Tremblin någonsin kommer att bli.
Men i alla fall, idén är densamma. Skräckförfattaren Ian Tremblin har utlyst en tävling där ungdomar ska skriva skräckhistorier, och de fem som skrivit de bästa historierna får komma till det stora hemsökta Deamon Hall och spendera en natt med att berätta sina historier. Den som stannar (och överlever) hela  natten ska få sin berättelse publicerad.
Wade är en kille som älskar skräck och Ian Tremblins böcker, och nu står han framför Deamon Hall tillsammans med fyra andra ungdomar- Kara, Chelsea, Chris och Demarius.
10 ljus är det enda som lyser upp huset och tanken är att alla ska läsa sina berättelser högt, och sedan släcka ett ljus. Sedan ska alla berätta en spökhistoria fritt ur huvudet och släcka ytterligare ett ljus. Men sedan försvinner Chris, och huset verkar ha sin egen plan för natten...

Det här skulle kunna vara en riktigt bra bok, och emellanåt älskar jag den, men problemet är att det tar ganska lång tid innan det händer något i huset. Men berättelserna som ungdomarna läser är riktigt bra och det är de som lyfter boken.
Trots allt är det en riktigt läskig bok att läsa i sommar.
Skriven av Andrew Nance.

/Maria

Kommentarer
Postat av: Drömmaren

ÅÅå vad kul att någon också har skrivit om den! Jag älskar den här boken, den är så härligt läskgig :)

2009-06-15 @ 21:28:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0