Släppa taget

                                                

Håller just nu på och läser Kate Canns nya bok Släppa taget. Den är visserligen bra, men är den inte lite väl lik hennes tidigare bok Sex veckor?
Sex veckor- 6 veckor i solen på en paradisö med styrande och ställande kompis
Släppa taget- 3 månader i solen på Kreta med styrande och ställande kompis, visserligen lite trevligare kompis än i Sex veckor, men ändå.

Det som gör Släppa taget annorlunda är Kellys bråk med pojkvännen. Han har bestämt att Kelly ska följa med honom på en bilresa med honom och hans killkompisar. Sova i tält, klättra i berg osv, men Kelly får samtidigt ett erbjudande hon inte kan tacka nej till. 3 månader i Grekland med kompisen Jade och hennes kompis Sarah. Självklart blir det Grekland. Pojkvännen blir såklart tjurig och de är på väg att göra slut, men Kelly åker ändå. Killarna planerar ju ändå att åka igenom Grekland under sommaren, så de kommer ju att ses. Grekland är såklart underbart. Jade som varit där förut bestämmer det mesta, drar med dem på vilda fester och bjuder in folk till huset redan andra dagen och Kelly hänger på. Ingen bryr sig om att Sarah vill ha en lugn semester, utan hon blir hela tiden klassad som tråkig och svår.
Det här kan bli den bästa sommaren i Kellys liv, men vad händer när killarna dyker upp?

Ja, längre än så har jag inte hunnit. Det är sol, varma stränder, god mat och massor av fester. Bra, men inte galet bra. Inte än i alla fall. Får väl se vad som händer när killarna kommer. Antar att det blir svartsjukedraman och avslitna vänskapsband. Vi får se...

/Maria

Kommentarer
Postat av: Malin

vad är det nu kellys pojkvän heter. Skulle bli glad för ett snabbt svar

Kram Malin

2010-01-18 @ 22:15:47
URL: http://jvm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0