Tricks

                                                             

Nu har Bjørn Sortland har kommit med en ny bok. Han har ju tidigare skrivit två böcker med hysteriskt långa titlar, nämligen Vad är så skört att det bryts om de säger dess namn? och 12 saker man måste göra innan världen går under.

Den här har dock den korta titeln Tricks och en lättläst tunn bok som handlar om en 16-årig kille som är vansinnigt kär. Tjejen som han är kär i är den vackra utbytesstudenten Janice  från USA. Hon har bott hos hans familj i snart ett år, och han har varit kär i henne nästan hela tiden.
Nu har hans bästa kompis Ruth bestämt sig för att han måste bjuda ut Janice innan det är för sent. Hon åker nämligen tillbaka till USA om bara en vecka!
Efter att ha övervägt att köpa blommor och gå på bio, så kommer Ruth på vad han måste göra. Han måste självklart ta med sig Janice till den svindyra restaurangen Kvarnen. Men hur ska han få ihop pengar till det? Jo, med hjälp av Ruth. Hon har några tricks som de kan ta till...

Det här är en ganska bra bok, men jag hade nog önskat lite mer djupa tankar och lite mer känslor. Det känns lite platt på nåt sätt, men den är söt, och helt okej.

/Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0